![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-8345-1240x825.jpg)
-
Вигляд11
20 хв.
6 порцій
Восени, коли у продажу з’являється ароматна хурма, я обов’язково готую з неї салат. Мені дуже подобається її солодкуватий смак у поєднанні з креветками, моцарелою, руколою та мандаринами. Спробуйте, це неймовірно смачно та просто!
складові
-
Креветки (варені) –
300 г -
Моцарелла (жемчужини) –
250 г -
Хурма (велика) –
1 штука -
Мандарини –
300 г -
Салатний мікс –
50 г -
Рукола
півпучка -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Кукурудзяна олія –
3 ст.л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Морська сіль –
за смаком -
Вода (окріп) –
800 мл
Покроковий рецепт приготування
Креветки промийте окропом, очистіть і збризкайте лимонним соком.
Хурму наріжте тонкими пластинами.
Мандарини очистіть від шкірки, розберіть на часточки і зніміть плівочки. Повинні вийти не великі шматочки м’якоті.
Рукколу, промийте салатний мікс, обтрусіть і викладіть сушитися на рушник.
Змішайте мікс салатів, руколу, креветки, моцареллу, мандарини та хурму.
Додайте|добавляйте| кукурудзяну олію, сіль|соль|, мелений перець і акуратно перемішайте.
Leave a Review